EXCLUSIV Secretarul Ioan Cojocari pierde o bătălie în justiţie şi rămâne cu amendă în dosarul „mansarda”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari nu reuşeşte să scape de amenda administrativă pentru abuz în serviciu. Judecătoria Timişoara i-a respins secretarului plângerea prin care cerea să fie „albit”. 

Citeşte şi:

Coincidențe bizare, á la Cluj, în Banat

Ioan Cojocari, amendat în dosarul „mansarda”: "Mi-a adus grave prejudicii morale"

Procurorii Parchetului Judecătoriei Timişoara l-au anchetat pe secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, pentru abuz în serviciu după ce avocatul Teofil Drugărin i-a făcut o plângere în care arăta că secretarul refuză să îi elibereze autorizaţie de construcţie pentru o mansardă. Procurorii au soluţionat dosarul cu scoatere de sub urmărire penală şi aplicarea unei amenzi administrative de 1.000 de lei. Asta înseamnă că fapta există, dar nu întruneşte gradul de pericol social al unei infraţciuni. 

Nemulţumit că amenda îi afectează imaginea, secretarul a vrut să iasă „pe zero” şi a făcut plângere împotriva soluţiei la prim-procuror. Cererea i-a fost respinsă, iar secretarul a mers în instanţă. Magistraţii Judecătoriei Timişoara i-au respins însă cererea, menţinând soluţia dată de prim-procuror. Pe lângă amenda de 1.000 de lei, secretarul trebuie să plătească şi 250 de lei cheltuieli de judecată. Sentinţa este definitivă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite