EXCLUSIV Elevul care s-a sinucis după Bacalaureat era fiul unui geniu. Tatăl lui e directorul Muzeului Naţional de Istorie din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Sava, elevul care s-a sinucis după ce a obţinut nota 4,35 la matematică, provenea dintr-o familie de intelectuali. Prietenii spun că tânărul era afectat de neînţelegerile din familie, mama şi tatăl său fiind în conflict. Tatăl băiatului este directorul Muzeului Naţional de Istorie din Chişinău.

Marius Sava, elevul sinucigaş, a fost fiul lui Eugen Sava, directorul Muzeului Naţional de Istorie din Moldova. Apropiaţii familiei spun că tânărul suferise extrem de mult înainte de Bacalaureat din cauza neînţelegerilor dintre mama şi tatăl său. Cei doi nu se află în cele mai bune relaţii, dovadă că trăiesc la sute de kilometri distanţă.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL SINUCIDERII

„Băiatul venea permanent la muzeu. Îi plăcea foarte mult la Chişinău. Iubea oraşul.Chiar şi pe 27 august ne-a ajutat cu una dintre expoziţii. A făcut fotografii şi la simpozionul din ajun", îşi amintesc muzeografii din Chişinău de Marius Sava.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU MARIUS SAVA

„Tatăl lui îl lua deseori la săpăturile arheologice, spera să vină să facă facultatea aici, ba chiar să îi calce pe urme", a spus Maria Danilov, angajată a Muzeului Naţional.

Prietenii elevului sinucigaş din Timişoara cer recorectarea lucrării de Bacalaureat care "l-a ucis" pe Marius Sava GALERIE FOTO

Colegii elevului mort, care a picat la Bacalaureat, cer demisia ministrului Educaţiei: "Nimeni nu se gândeşte la ce e în sufletul unui elev"

EXCLUSIV Primele imagini cu elevul care s-a sinucis după ce a picat Bacalaureatul pentru a doua oară GALERIE FOTO

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Marius Sava a participat la ziua de naştere a unui coleg de clasă. Cheful a avut loc într-o discotecă din oraş. Marius a plecat de la petrecere la ora patru dimineaţa. Câteva ore mai târziu, după ce a aflat că a picat pentru a doua oară Bacalaureatul, el s-a aruncat în gol de pe o clădire de patru etaje.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Românii au talent când sunt sadici şi omoară un câine nevinovat

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite