EXCLUSIV Eleva care şi-a aruncat nou-născutul la groapa de gunoi îşi vrea copilul acasă. Tânăra spune că familia ei e un model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Bebec spune că ar putea să fie o mamă bună
Paula Bebec spune că ar putea să fie o mamă bună

Paula Bebec, tânăra elevă în clasa a XII-a ce şi-a aruncat nou-născutul la groapa de gunoi vrea o a doua şansă. Tânăra e hotărâtă să devină mamă, chiar dacă a fost la un pas să îşi omoare singurul copil pe motiv că familia "model" nu a putut accepta gândul că ea va avea un copil.

Paula Bebec a decis să ceară mila judecătorilor, care sunt singurii care o pot repunde în drepturile parentale. Eleva a rămas fără copil după ce l-a aruncat la o groapă de gunoi de la marginea oraşului. Eleva motiva atunci că îi era frică de bătăile pe care le-ar fi putut primi de la tatăl ei pentru că şi-a pierdut virginitate, iar cel cu care a conceput copilul are doar 17 ani.

Dramă fără limite în cazul bebeluşului aruncat la groapa de gunoi: tată minor, dragoste, minciuni, bătaie, profesori şi medici indiferenţi - UPDATE

CLICK AICI PENTRU POZE CU MAMA BEBELUŞULUI ABANDONAT

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOCUL ABANDONDONULUI

Tânăra a intentat un proces civil în care cere să îi fie înapoiat copilul, ea susţinând că în acest moment întreaga familie este alături de ea, astfel că micuţului îi va fi asigurat un trai sigur. "Vreau şi merit să fiu mamă", a spus Paula Bebec în faţa instanţei.

image

Locul unde a fost abandonat copilul

Dorinţa tinerei nu a fost îndeplinită până acum, instanţa decizând că ea va primi copilul doar dacă nu va fi condamnată la 25 de ani de închisoare pentru acuzaţia de tentativă de omor. "Procesul civil a fost suspendat până la terminarea procesului penal", spune Claudia Cândea, avocata tinerei.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst : REAL STORY În România se moare şi din cauza ciclului menstrual

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite