După ce a blocat centrul Timişoarei, şoferiţa piţipoancă a rămas nepedepsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferiţa care a blocat centrul oraşului respiră uşurată pentru că poliţiştii nu au avut ce să îi facă, legea nefiind de partea lor, chiar dacă femeia a staţionat ilegal, a blocat o piaţă întreagă şi a fost la un pas să provoace şi victime.

Şoferiţa care a uluit marţi un oraş întreg după ce a blocat circulaţia în centrul Timişoarei nu are în prezent nicio problem după ce poliţiştii nu au putut decât să discute cu ea, să îi atragă atenţia că a încălcat legea şi să îi ceară o declaraţie în scris că a înţeles faptele comise. Chiar dacă organele de poliţie sunt hotărâte să prevină alte incidente de acest tip, legea nu este de partea lor.

image

Conform articolului 109 din Codul Rutier "constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac direct de către poliţistul rutier (...). Constatarea contravenţiilor se poate face şi cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic, consemnându-se aceasta în procesul-verbal de constatare a contravenţiei." Astfel, în aceste cazuri, poliţiştii nu pot decât să se autosesizeze şi să le atragă atenţia şoferilor indisciplinaţi că au încălcat legea.

"Şoferiţa a fost audiată şi i s-a atras atenţia că a încălcat legea", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Şoferiţele care blochează traficul în Timişoara nu sunt o noutate

În luna februarie, sute de şoferi timişoreni au fost nevoiţi să circule pe contrasens pe bulevardul Pestalozzi, fiind nevoiţi să ocolească un Mercedes SLK aflat pe mijlocul drumului. Maşina a fost parcată pe trotuar, însă şoferiţa a uitat-o scoasă din viteză, iar automobilul a alunecat în mijlocul şoselei, blocând circulaţia. În timp ce şoferii care treceau prin zonă îl înjurau pe cel care şi-a lăsat maşina „în derivă", pietonii s-au fotografiat cu automobilul.
CLICK AICI PENTRU POZE DE ATUNCI.

În luna iunie 2009, O şoferiţă a blocat mai mulţi oameni într-o bancă. Deşi în jur era plin de locuri de parcare, tânăra nu a putut să parcheze decât în faţa uşii unei bănci din Piaţa Operei din Timişoara. După ce a parcat, femeia a plecat la cumpărături Astfel, nimeni nu mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră.
CLICK AICI PENTRU DETALII DE LA ACEL EVENIMENT.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite