Reacţii extremiste la acţiunea Interpolului asupra palatelor ţigăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Noii Dreaptă din Timişoara au emis un comunicat în legătură cu acţiunea anchetatorilor străini la Timişoara. Noua Dreaptă a organizat în ultimii ani mai multe marşuri de protest împotriva mafiei imobiliare din oraşul de pe Bega.

În ultimele două decenii, clanurile mafiei imobiliare au pus stăpânire pe o bună parte a centrului civic din oraş. Prin teroare, şantaj şi coruperea unor reprezentanţi ai autorităţilor publice, mafia condusă de clanuri ţigăneşti a acaparat mare parte din imobilele din centrul Timişoarei. După acapararea clădirilor, prin metode care uneori au sfidat absurdul (mulţi dintre ţigani s-au declarat urmaşi ai şvabilor bănăţeni care au plecat în epoca ceauşistă), a urmat teroarea stradală, Poliţia şi Jandarmeria arătându-se deseori neputincioase faţă de „civilizaţia” acestor clanuri, civilizaţie tradusă prin nunţi zgomotoase în mijlocul străzii, violenţe faţă de reprezentanţii mass-media şi ameninţări faţă de vecinii români care, speriaţi, sunt nevoiţi să vândă casele pe nimic acestor infractori.
 
Joi, Poliţia a făcut uz de forţă pentru a percheziţiona câteva palate ţigăneşti din Timişoara. Noua Dreaptă salută acesta intervenţie, chiar daca la originea acestor controale nu stă, din păcate, dorinţa autorităţilor române de a elimina mafia imobiliară din Timişoara şi din alte oraşe mari ale ţării, ci o sesizare formulata de Fiscul German, care reclamă că ţiganii timişoreni ar fi păgubit statul german cu aproape 2 milioane de euro”, spune Bogdan Popa, liderul Noii Drepte Timișoara.
 

Marșul Noii Drepte împotriva clanurilor țigănești „Timișoara trebuie să uite de toleranţă” GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite