Dragoste americană trăită la Paris de bănăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Valentine’s Day bănăţenii vor o seară romantică
De Valentine’s Day bănăţenii vor o seară romantică

Anul acesta timişorenii care doresc să fie răsfăţaţi cu SPA, şampanie şi distracţie de Ziua Îndrăgostiţilor au profitat de oferte.

NU RATA:

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Deşi mai sunt două săptămâni până la sărbătoarea Sfântului Valentin, bănăţenii au cumpărat deja vacanţe. Printre locaţiile preferate se numără cele cu nume sonor, cum ar fi Paris, Viena, Londra, Veneţia. „Mulţi au cumpărat. Sunt reduceri până pe 1 februarie”, a spus Maria Lădău, agent turism.

Pentru trei nopţi la Paris la un hotel de trei stele, bănăţenii au plătit între 150 şi 200 de euro, iar pentru Viena între 70 şi 100 de euro pe noapte. „Mulţi au optat pentru Veneţia. În aceeaşi perioadă are loc şi Carnavalul şi atunci preferă această locaţie”, a spus Maria Petran, vicepreşedinte Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Regiunea de Vest. Aici preţurile sunt între 200 şi 300 de euro pe noapte.

Bănăţenii au preferat confortul


„Oamenii au ales pentru 2010 confortul”, a explicat Maria Petran. Ei nu au ratat şansa de a se răsfăţa de Valentine’s Day într-un salon de SPA, cu şampanie, dar şi să aibă parte de distracţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite