"Crima de la Medicină este un fâs în comparaţie cu crima de la Lugoj. Carmen şi Sergiu au fost proşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul descoperit tranşat, decapitat şi eviscerat în groapa de gunoi de la Lugoj, după ce a fost ridicat din ghena unui spital, continuă să atragă atenţia specialiştilor.

"Crima de la Medicină", evenimentul care a şocat o ţară întreagă în 2009 şi 2010 păleşte în faţa crimei odioase descoperite la groapa de gunoi din Lugoj. Tudorel Butoi, unul dintre cei mai reputaţi psihologi-criminalişti din România, spune că poliţiştii trebuie să prindă acum un criminal cu sânge rece, care cel mai probabil şi-a tranşat victima pentru prelevarea inimii şi rinichilor, iar Carmen Bejan şi Sergiu Florea par în comparaţie cu aceasta mici copii.

Detalii şocante privind crima de la Lugoj: capul şi mâinile victimei au fost tăiate cu ferăstrăul, iar picioarele cu cuţitul

Bărbatul decapitat găsit la groapa de gunoi a fost tranşat cu precizie medicală de un profesionist

"Crima de la Medicină este un fâs în comparaţie cu crima de la Lugoj. Carmen şi Sergiu au fost proşti. Ei nu au acţionat curat, ba chiar le-au lăsat anchetatorilor suficiente probe ca să fie găsiţi. A fost un caz banal. În schimb, la Lugoj, criminalul a fost un profesionist. Nu a lăsat urme, a ştiut cum să taie, a luat din cadavru ce i-a trebuit. S-a acţionat cu sânge rece. Crima e cel mai probabil opera unui traficant de organe", a spus Tudorel Butoi.

image

Specialistul mai e de părere că astfel de fapte pot să influenţeze opinia publică, astfel că poliţia trebuie să prindă făptaşul cât mai repede. Tot el recunoaşte că o astfel de crimă nu poate fi rezolvată de pe o zi pe alta. "Am avut un caz asemănător care a fost rezolvat după 11 ani", a conchis Tudorel Butoi.

Oraşul asasinatelor ciudate: exorcizări, vânătoare de oameni, crimă cu brelocul, omor din joacă

Iaşi: Dosarul crimei perfecte, fără vinovat după 11 ani

În cazul crimei de la Lugoj, principala pistă a anchetatorilor este că o persoană necunoscută a aruncat victima fără mâini, picioare şi cap la ghenele Spitalului Municipal din Lugoj, de unde rămăşiţele au fost ridicate de firma de salubrizare.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite