Cornelia Corescu, şefa ITM Timiş, cea care e acuzată că a strâns mită pentru PDL, află abia mâine sau joi dacă e liberă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornelia Corescu a fost arestată la sfârşitul săptămânii trecute pentru 29 de zile. Şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş e acuzată că a intermediat "o donaţie" de 10.000 de lei în conturile PDL Timiş. Banii erau un favor pentru rezolvarea unor dosare aflate în cercetare de angajaţii ITM Timiş.

ORA 9.46 Din cauza unor probleme birocratice, recursul Corneliei Corescu, şefa ITM Timiş, a fost amânat. Acesta se va judeca mâine sau joi.

Cornelia Corescu, una dintre cele mai importante membre de partid ale filialei locale, va încerca să îi convingă pe judecătorii Tribunalului Timiş că nu reprezintă niciun pericol, astfel că ea poate să fie cercetată în stare de libertate. Şefa ITM Timiş a fost arestată joi seara pentru 29 de zile. În dosarul "bani pentru partid" mai este cercetat şi Vasile Medeşan, patron al grupului de firme "Trident" şi secretar executiv al PDL Timiş, însă acesta nu a primit mandat de arestare, el fiind cercetat în stare de libertate, însă cu interdicţia de părăsire a Timişoarei. Procurorii au cerut reexaminarea deciziei instanţei în cazul lui Vasile Medeşan.

Cornelia Corescu nu a comentat acuzaţiile

GALERIE FOTO: REŢINERI ÎN DOSARUL "BANI PENTRU PARTID"

Cornelia Corescu a fost reţinută miercuri noaptea pentru 24 de ore, ea fiind acuzată de trafic de influenţă şi abuz în serviciu. 24 de ore a ajuns să petreacă după gratii şi Vasile Medeşan, patronul grupului de firme Trident din Timişoara, care a intermediat o donaţie de 10.000 de lei în contul filialei politice de care aparţine. Victimă a fost patronul unei firme de construcţii. Conform DNA, Vasile Medeşan a aflat că patronul unei firme din Variaş are probleme cu ITM Timiş. Omul de afaceri şi politicianul i-a propus patronului din Variaş o înţelegere: dacă donează 10.000 de lei la partid, atunci întreaga anchetă va fi închisă.

Cornelia Corescu, şefa ITM Timiş audiată de DNA, a mai avut probleme cu justiţia

Cornelia Corescu, şefa ITM Timiş, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie UPDATE

VIDEO Vezi cum chefuia Cornelia Corescu, şefa ITM Timiş audiată de DNA, cu şefii din capitală, după controale

Cornelia Corescu nu a comentat acuzaţiile

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Omul de afaceri din Variaş a donat doar 1.000 de lei, dar s-a prezentat cu chitanţa la Cornelia Corescu, care a dispus anularea anchetei.După câteva săptămâni, crezând că a scăpat de probleme, patronul firmei de construcţii a uitat să doneze şi restul de 9.000 de lei, iar Cornelia Corescu a aflat că partidul a fost înşelat, astfel că a redispus deschiderea anchetei. În acel moment, bărbatul din Variaş a apelat la ajutorul DNA.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla decizia Tribunalului Timiş!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite