Colegii elevului mort, care a picat la Bacalaureat, cer demisia ministrului Educaţiei: "Nimeni nu se gândeşte la ce e în sufletul unui elev"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii sunt şocaţi de decizia drastică a celui care le-a fost coleg şi prieten. Cu toate acestea, elevii spun că Bacalaureatul a ajuns să îi transforme în roboţi, iar o dramă se poate repeta oricând. "Domnul ministru poate să doarmă liniştit văzând ce a făcut? Am ajuns să facem orice pentru a trece Bacalaureatul pentru că altfel suntem văzuţi ca nişte fraieri", spun colegii sinucigaşului de 19 ani.

Prietenii lui Marius Sava sunt şocaţi de vestea că cel pe care îl considerau cel mai vesel şi glumeţ coleg de clasă a ajuns să îşi pună capăt zilelor. Vestea morţii este cu atât mai ciudată cu cât Marius Sava, în vârstă de 19 ani, a participat la ziua de naştere a unui coleg cu doar câteva ore înainte de afişarea rezultatelor de la a doua sesiune.

EXCLUSIV Primele imagini cu elevul care s-a sinucis după ce a picat Bacalaureatul pentru a doua oară GALERIE FOTO

Sinucidere şocantă la Timişoara. Un moldovean de 19 ani s-a aruncat în gol după ce a picat Bacalaureatul GALERIE FOTO

Candidaţii ieşeni care au promovat Bac-ul de toamnă au sărbătorit succesul la bere

"Eu refuz să cred că Marius s-a aruncat în gol de pe clădire. Nu e genul de persoană care să renunţe la viaţă. Întotdeauna a fost vesel şi bine dispus. Tocmai el era cel care spunea că viaţa merită trăită. Marius era cel care ne făcea să trecem mai uşor peste supărări", spune cu lacrimi în ochi, Adrian, unul dintre colegii de clasă.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU MARIUS SAVA

Prietenii lui Marius au fost ieri la locul sinuciderii în speranţa că îşi vor da seama ce a fost în capul prietenului lor. Tinerii au lăsat mai multe lumânări la locul de morţii şi şi-au promis că moartea lui îi va motiva să îşi ducă studiile mai departe.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL SINUCIDERII

În acelaşi timp, colegii lui Marius spun că Bacalaureatul a ajuns un stres greu de stăpânit. "Domnul ministru al Educaţiei poate să doarmă liniştit văzând ce a făcut? Poate dacă Bacalaureatul nu aducea atâta stres în viaţa noastră, atunci Marius ar fi fost în viaţă. Am ajuns să facem orice pentru a trece Bacalaureatul, pentru că altfel suntem văzuţi ca nişte fraieri", spune Iulian, alt coleg de clasă, bun prieten cu Marius Sava.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Bacalaureatul ucide? Prostia a ajuns la rang de artă?

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite