Ciobanul care şi-a înjunghiat la Coştei cel mai bun prieten a fost arestat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu 24 de ore, ciobanii din Coştei au dat declaraţii maraton în faţa poliţiştilor, după ce unul dintre ei a ajuns pe patul de spital cu multiple lovituri de cuţit în torace. Astăzi, vinovatul a fost arestat.

Faptul că întreaga ceartă, care a degenerat într-un conflict monstru, a pornit de la alcool şi fetele din Coştei nu i-a impresionat pe poliţişti.În urma audierilor, aceştia au conturat modul în care a avut loc bătaia şi cum a fost înjunghiat unul dintre ciobani. Ţinând cont că victima este în continuare internată la Spitalul Judeţean din Timişoara, ancheta a fost urgentată. Ca atare, agresorul a fost arestat în această dimineaţă şi urmează să fie judecat sub acuzaţia de vătămare corporală.

Partea ciudată a cazului este reprezentată de faptul că victima şi agresorul se considerau cei mai buni prieteni. "Ancheta continuă, iar alte acuzaţii vor putea fi aduse doar după ce se vor stabili numărul de zile de îngrijire medicală necesare victimei", a spus Marinela Apostolache, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CUM A PORNIT SCANDALUL

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite