Ciobanii din Coştei s-au înjunghiat între ei din cauza alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi ciobani au dat declaraţii ore în şir, ieri noapte, în urma unui scandal monstru izbucnit între ei din cauza alcoolului. Eterna temă de scandal au fost femeile şi banii. Unul dintre ciobani a ajuns pe patul de spital cu răni grave.

După ce au muncit toată ziua pe câmp şi au avut grijă de oile de prin comună, ciobanii din Coştei s-au retras la barul din sat pentru a se relaxa. Oamenii s-au întins la mai multe sticle de spirtoase, iar la un moment dat atmonsfera s-a încins. Ciobanii se apucaseră să discute despre fetele din sat şi despre cât de mult muncesc ei, dar în acelaşi timp, despre cât de puţini bani câştigă.

Cum discuţiile purtate în contradictoriu nu păreau să se mai termine, unul dintre ciobani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt boitar coleg de pahar. Cuţitul a provocat răni grave în zona toraco-abdominală a victimei. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca după investigaţii complexe să se stabilească diagnosticul exact. "În funcţie de diagnosticul medicului, poliţiştii urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei", a spus Marinela Apostolache, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite