Câinii comunitari din Timişoara au sfârtecat iepuraşii de Paşte din centrul oraşului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii de poliţie locală au găsit, în această dimineaţă, mai mulţi iepuri morţi în centrul Timişoarei. Iepuraşii fuseseră aduşi de la Grădina Zoologică pentru a anima târgul de Paşte ce are loc în Piaţa Victoriei. Simpaticele animale au fost sfârtecate de câinii comunitari. Piaţa este păzită zi şi noapte de mai mulţi agenţi de poliţie locală.

Iepurii puteau fi văzuţi, până azi-dimineaţă, într-un ţarc, alături de mai multe embleme ale Paştelui. Agenţii de poliţie locală au fost cei care au găsit animalele moarte. "În această dimineaţă a fost constatat decesul iepurilor de la Târgul de Paşte din Piaţa Operei. Una dintre bănuieli este că au fost mâncaţi de câinii comunitari. Poliţia Locală a mai avut cereri de intervenţie pe tema câinilor vagabonzi, dar firma care se ocupă de acest serviciu a refuzat să vină. Rolul agenţilor de Poliţie Locală din zona centrală nu este să păzească iepurii, ci să asigure siguranţa şi protecţia cetăţenilor. Are loc o ancheta interna pe aceasă temă. La ora actuală sunt verificate rapoartele de patrulare ale angajaţilor care au avut în serviciu centrul oraşului", a spus Nicoleta Popa, ofiţer de presă al Poliţiei Locale.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU ŢARCUL DUPĂ ATACUL CÂINILOR

image
image

Foto: Cum arata ţarcul înainte de atacul câinilor vagabonzi

În câteva minute de la descoperirea animalelor moarte, la faţa locului au ajuns mai mulţi angajaţi ai Primăriei Municipiului Timişoara, dar şi o autoutilitară, ţarcul fiind curăţat, iar animalele moarte urcate în vehicul. "Iepuraşii au fost omorâţi de câini. Gardul care apăra iepuraşii e mic, deci câini nu au avut nicio problemă ca să sară în ţarc. Acum curăţăm locul şi în câteva ore vom aduce alţi iepuri", a spus unul dintre angajaţi.

Animalele moarte vor fi duse la groapa de gunoi a oraşului.

Soluţii anti-maidanezi la Iaşi: adopţii, amenzi şi sterilizare (CAMPANIE)

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite