Cadavrul lui Alin Popa, patronul de la Edy Spedition, a fost autopsiat: "Moartea lui a fost violentă" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii timișoreni au făcut autopsia pe cadavrul lui Alin Popa, patronul firmei de transporturi Edy Spedition, care a murit ieri în urma unui teribil accident de circulație

Medicii care au făcut autopsia lui Alin Popa au declarat că nu au mai avut de mult un caz atât de dur, patronul firmei de transporturi Edy Spedition suferind traumatisme foarte grave în urma accidentului care a avut loc, ieri, între localitățile Șag și Jebel.



GALERIE FOTO

Cadavrul numitului Alin Popa a fost autopsiat în cursul zilei de astăzi la Institutul de Medicină Legală. S-a constatat că moartea a fost violentă și s-a datorat politraumatismului, respectiv traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic sever prin compresiune și multiple leziuni abdominale și de membre. Având în vedere leziunile care au fost constate la necropsie, a murit pe loc. Este vorba de un politraumatism sever”, a declarat Maria Csokani, medic primar legist la Institutul de Medicină Legală Timișoara.

Mercedes-ul milionarului Alin Popa, patronul Edy Spedition mort în accident, este un morman de fiare GALERIE FOTO

La Institutul de Medicină Legală din Timișoara a fost prezent Lică Popa, fratele lui Alin Popa. Acesta a refuzat să discute cu presa spunând că este suficientă suferința prin care trece familia în aceste momente. O mașină de la o firmă de pompe funebre din Hunedoara a ridicat corpul lui Alin Popa. Apropiații familiei au spus că înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la Brad.

Polițiștii prezenți la Institutul de Medicină Legală susțin că Alin Popa a avut viteză foarte mare când a încercat să facă o depășire cu Mercedes-ul său S Klase. “Avea aproape 200 de kilometri pe oră. Nu avea nicio șansă să scape”, a spus unul din polițiști.

Accidentul a avut loc miercuri după masă, pe drumul dintre Șag și Jebel. Alin Popa a intrat cu viteză mare într-o depășire, iar din față s-a lovit frontal de un TIR macedonian, care transporta 12 tone de medicamente în Rusia. Șoferul TIR-ului a fost internat la spital, în timp ce Alin Popa a murit pe loc.



GALERIE FOTO

Patronul firmei de transport Edy Spedition, milionarul Alin Popa, a murit într-un accident în Timiş. El a intrat într-un TIR

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite