Mercedes-ul milionarului Alin Popa, patronul Edy Spedition mort în accident, este un morman de fiare GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Popa, patronul firmei Edy Spedition a murit în teribilul accident care s-a produs între localitățile Șag și Jebel. El conducea un Mercedes S 420, a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de un TIR care venea din faţă.

Mașina condusă de Alin Popa a ajuns un morman de fiare în urma impactului cu TIR-ul din Macedonia, care era încărcat cu 12 tone de medicamente, care trebuiau să ajungă în Rusia. Popa a murit pe loc, iar șoferul camionului a fost transportat la spital cu răni nu foarte grave. Imaginile de de la fața locului vorbesc de la sine despre impactul dintre cele două vehicule. Polițiștii timișeni susțin că Alin Popa a avut viteză foarte mare și a încercat să facă și o depășire periculoasă, moment în care s-a ciocnit frontal de TIR ul macedonian. Mercedesul S 420 s-a făcut zob, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare să scoată trupul patronului de la Edy Spedition, care a murit pe loc.

Patronul firmei de transport Edy Spedition, milionarul Alin Popa, a murit într-un accident în Timiş. El a intrat într-un TIR

La fața locului au sosit două camioane cu numere de Macedonia, care au fost chemați de la Vârșeț, pentru a prelua medicamentele din TIR-ul rămas pe marginea drumului.

"Am lucrat cu Adi, eu am fost electrician la firma lui. Mare păcat, era un om tânăr. Nu am crezut că eu voi fi cel care va ridica mașina lui. Asta e viața, cred că l-au ajuns blestemele. Vă dați seama că a devenit cel mai tare patron al unei firme de transport", a declarat șoferul firmei de tractare, care a scos Mercedesul lui Popa de pe câmp.



GALERIE FOTO

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite