Bugetul local mai aşteaptă o lună pentru aprobare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bugetul local va fi dezbătut luna viitoare
Bugetul local va fi dezbătut luna viitoare

Consiliul Local Timişoara se întâlneşte mâine în şedinţa lunară. Pe ordinea de zi se regăsesc 56 de proiecte de hotărâre. Unele dintre deciziile pe care trebuie să le ia consilierii se referă la măsuri de protecţie socială sau situaţia unor spaţii şi terenuri care aparţin primăriei.

Sunt însă şi proiecte de scumpire a serviciilor de coşerit, servicii funerare sau locuri de veci. În şedinţa de mâine va mai fi discutat şi un proiect extrem de controversat în oraş: scoaterea la licitaţie a ştrandurilor Termal şi Heaven.

CLICK AICI pentru a vedea care sunt jocurile la Ştrandul Termal

După aproape jumătate de an de tergiversări în care au tot amânat proiectul, consilierii vor alege mâine 10 consilieri care să facă parte din comisia de licitaţie. Proiectul iscă nemulţumiri din partea chiriaşilor de la ştranduri, care nu vor să plece fără recuperarea investiţiilor despre care spun că se ridică la câteva milioane de euro. Mai mult decât atât, sirianul de la Ştrandul Termal, Hajar Husam, spune că a făcut investiţiile „învăţat” de oameni din primărie care i-au promis că îl învaţă şi cum să cumpere terenul.

Benzinărie şi construcţii noi

Aleşii locali dezbat mâine mai multe planuri urbanistice pentru construcţii noi, cum ar fi o benzinărie în Calea Aradului, o hală de producţie pe strada Olarilor şi un bloc de patru etaje în zona Ion Ionescu de la Brad. Cel mai important proiect al începutului de an, bugetul local pentru 2010, nu este încă finalizat şi va fi pus în discuţie abia în şedinţa de luna viitoare. Potrivit unor directori din primărie, bugetul local va fi unul de sărăcie, cu investiţiile afectate.

URMĂREŞTE AICI toate proiectele din această lună

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite