Timişoara: Poliţiştii îşi bat joc de pietoni: femeie obligată să sufle în fiolă după ce un şmecher cu BMW i-a rupt picioarele pe „zebră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un pas de moarte după ce a fost lovită de un BMW pe trecerea de pietoni, victima a fost obligată de agenţii de la Poliţia Rutieră să sufle în fiolă în timp ce medicii îi acordau primele îngrijiri medicale pe patul Secţiei de Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

Sibiu: Un şmecher scandalagiu s-a dat în spectacol la Rutieră

Pieton pus să sufle în fiolă după ce a fost călcat pe zebră de un Jeep şi era pe targă

VIDEO Poliţişti de la Rutieră filmaţi pe ascuns: unul dictează rar, altul scrie încet |  

EXCLUSIV Poliţia o trimite pe băbuţa luată cu asalt de mascaţi să dea în judecată procurorii

EXCLUSIV Povestea băbuţei peste care au dat buzna mascaţii din greşeală


Poliţiştii de la Rutieră şi-au bătut joc de o femeie pe care au obligat-o să sufle într-o fiolă pentru a afla dacă ea era beată, deşi femeia circula pe jos prin Timişoara.

Maria Rădău, de 51 de ani, şi-a văzut moartea cu ochii când, ieri după-amiază, un autoturism de teren a călcat-o pe zebră. Femeia se întorcea de la lucru şi a traversat pe zebră Piaţa Mărăşti.

„E moarte curată să traversezi strada prin loc nepermis. Ce mai, eşti o victimă sigură. Te lovesc şi nici măcar nu se opresc. Dar nu mă gândeam că mă omoară şi pe zebră”.

 “M-am asigurat înainte să traversez, am ajuns la mijlocul zebrei şi când mai aveam un pas să ajungă pe trotuar un Jeep m-a lovit în plin. Mi-am văzut toată viaţa prin faţa ochilor”, a spus Maria Rădău. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal cu multiple fracturi, ambele picioare fiind rupte.

“Nu vrea să fac rău la nimeni, mai ales unui băiat tânăr, cum era şi şoferul. Important e să mă fac bine. Mă miră că nu a frânat măcar un pic. Am vrut să o i-au la fugă, dar m-am blocat”, adaugă femeia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite