UPDATE Atacatorul de la farmacia Vlad din Timişoara a fost eliberat de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Crima Organizată au reţinut şi alţi membri ai grupării din care face parte Răzvan Alexandru Borş, fiind suspectaţi de săvârşirea de alte infracţiuni cu violenţă. Acesta nu a fost prezentat cu propunere de aresare preventivă.

UPDATE:

Lovitură de teatru în urma audierilor în dosarul jafului de la farmacia Vlad- procurorul care a anchetat cazul a decis să-l lase în libertate pe principalul suspect care a recunoscut comiterea tâlhăriei, informează www.pressalert.ro. Borş Alex Răzvan nu a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, primind alături de ceilalţi doi suspecţi interdicţia de a părăsi localitatea.

Răzvan Alexandru Borş a fost capturat în oraşul de pe malurile Dunării în urma unei operaţiuni comune a poliţiştilor de la Biroul Poliţiei Criminale şi a celor de la “Crimă Organizată”, informează siteul timişorean www.pressalert.ro. Jaful a avut loc în noaptea de 13/14 mai, când un individ cu o glugă pe cap a intrat în farmacie şi a pulverizat cu un spray lacrimogen în ochii unei farmaciste. Hoţul nu a avut norocul să găsească prea mulţi bani în sertare, acesta plecând cu doar 100 de lei şi un telefon mobil. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Borş şi-a recunoscut fapta după ce a fost adus la Timişoara. Poliţiştii au mai reţinut şi alţi membri ai grupării din care face parte şi atacatorul de la farmacia Vlad, fiind suspectaţi de săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.

Citiţi şi:

Rodica Vlad, după jaful din farmacie: "Trăim într-o ţară de hoţi şi borfaşi" FOTOGALERIE

EXCLUSIV VIDEO Recompensă de 10.000 de lei pe capul hoţului de la casa de schimb valutar de la Timişoara

Jaful de la Timişoara - "A fost băiat bun hoţul. După cum miroase nu a fost jaf" GALERIE FOTO

Poliţiştii au pierdut urma hoţului de la casa de schimb valutar din Complexul Studenţesc

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite