Amendă de 50.000 lei pentru proprietarii platformei industriale Solventul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Combinatul Solventul va rămâne istorie
Combinatul Solventul va rămâne istorie

Inspectorii Instituției Arhitectului Șef din cadrul Primăriei Timișoara au amendat societatea Valkiria cu 50.000 lei pentru că au demolat clădirile istorice fără autorizație

Adrian Orza, viceprimarul Timișoarei, a anunțat astăzi că societatea Valkiria, care a început demolările clădirilor de la Solventul, construite în 1868, a fost amendată cu 50.000 lei. Pe lângă amendă, cei care se ocupă de curățirea fostei platforme industriale au fost somați să oprească lucrările și în termen de cel mult șase luni să intre în legalitate.



GALERIE FOTO


Orza susține că reprezentanții societății bucureștene Valkiria au fost invitați la Primărie pentru a clarifica neregulile constatate, dar pentru că nimeni nu s-a prezentat, s-a decis amendarea acestora.

Dat fiind faptul că în termenul prevăzut nimeni din partea societăţii comerciale respective nu a venit pentru clarificarea situaţiei, inspectorii Instituţiei Arhitectului Şef s-au deplasat din nou la faţa locului pentru întocmirea procesului verbal de contravenţie. Proprietarului i-a fost dată o amendă contravenţională de 50.000 RON şi s-a dispus oprirea lucrărilor şi intrarea în legalitate într-un termen de cel mult şase luni”, a transmis Orza.

Combinatul Solventul va rămâne istorie

Citește și:

Ziarul "Adevărul" a stopat demolarea clădirilor istorice de la Solventul


Clădiri din 1868, cu valoare istorică, se năruiesc sub nepăsarea autorităților

Surpriză la Solventul: demolarea clădirilor din 1868 este ilegală

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite