Amânare pentru 2011 în dosarul "Crima de la Medicină": avocaţii s-au plâns că nu au timp de dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea au apărut, astăzi, din nou, în faţa instanţei în dosarul "Crima de la Medicină". Chiar dacă avocaţii au trâmbiţat că vor rezolvarea dosarului cât mai rapid, tot ei au fost cei care s-au bucurat că judecătorii au decis ca următorul termen să aibă loc în 2011. Pentru acest răgaz, ei au invocat faptul că nu au avut timp de documentare.

Şi în ultimele două termene, avocaţii au dezbătut asupra raportului realizat de Institutul de Medicină Legală din Bucureşti asupra loviturilor care au dus la moartea lui Trifu Schroth.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Atât avocatului lui Sergiu, cât şi cei ai tinerei Carmen Bejan au susţinut că primul raport nu este complet, astfel că s-a decis realizarea unei noi expertize. Chiar dacă specialiştii Institutului de Medicină Legală din Bucureşti s-au grăbit să întocmească actele, avocaţii au găsit noi chichiţe pentru obţinerea unui nou termen. Mai precis, apărătorii celor doi criminali au susţinut că nu au avut suficient timp pentru studierea documentelor, mai ales că acestea au ajuns în urmă cu două zile în oraşul de pe Bega. Ca atare, avocaţii nu au avut suficient timp pentru a pregăti argumente în favoarea clienţilor lor.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Expertiza a fost cerută de ambele tabere, mai ales că aceste documente sunt importante pentru încadrarea juridică a faptelor celor doi tineri. Următorul termen în acest dosar a fost stabilit pentru 20 ianuarie 2011.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite