Alarmă falsă în Timiş după tragedia aviatică de la Tuzla: elicopter utilitar văzut prăbuşindu-se

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apel primit la 112 anunţa un accident aviatic în apropiere de oraşul Deta, din judeţul Timiş. Un localnic a văzut un elicopter utilitar prăbuşindu-se, astfel că a anunţat accidentul şi la Serviciul de Urgenţă. Importante forţe au fost mobilizate, dar din fericire alarma s-a dovedit una falsă.

Unul dintre locuitorii oraşului Deta a crezut în această dimineaţă că a asistat la un accident aviatic. Aflat la muncile câmpului, omul a observat un elicopter utilitar care se apropria tot mai mult de sol. La un moment dat a crezut că elicopterul s-a prăbuşit, astfel că a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Importante forţe au fost mobilizate la faţa locului. Din fericire, alarma s-a dovedit falsă, oamenii legii întâlnindu-se pe traseu cu elicopterul, care survola în continuare culturile agricole din preajma oraşului.

Victimele tragediei de la Tuzla sunt plânse la Timişoara, în timp ce AN2-urile survolează judeţul în continuare

Oamenii legii cred că timişeanul care a sunat la 112 şi a anunţat aşa-zisul eveniment s-a uitat prea mult la televizor şi a rămas influenţat de imaginile văzute după tragedia aviatică de la Tuzla. Bărbatul nu va fi amendat.

"Subfinanţarea armatei e de vină moral pentru tragedia aviatică de la Tuzla" spun militarii timişoreni trecuţi în rezervă

"Apelul primit la 112 s-a dovedit fals. În zonă există un elicopter, dar acesta realiza zboruri utilitare pentru culturile agricole din zonă. Elicopterul nu a coborât niciodată sub limita de altitudine permisă", a arătat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Constanţa: Ancheta de la Tuzla este coordonată de procurorul din cazul „Elodia
Tragedie la Tuzla / Surse din anchetă susţin că avionul era încărcat peste limită! Vezi aici lista militarilor decedaţi în avionul morţii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite