Timişoara îi va aduce un omagiu preşedintelui polonez Lech Kaczynski

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urbea de pe Bega va intra în doliu peste două zile, în memoria victimelor accidentului aviatic de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa şi Preşedintele Republicii Polone Lech Kaczynski. Anunţul a fost făcut de Prefectura Timiş.

18 aprilie va fi Zi de doliu naţional pentru timişeni.Guvernul a hotărât ca, în memoria victimelor accidentului aviatic de la Smolensk în care şi-a pierdut viaţa şi cuplul prezidenţial al Poloniei. Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, le-a transmis instituţiilor din Timiş să coboare drapelul în bernă în semn de respect în amintirea victimelor accidentului aviatic.

image

"Toate instituţiile locale au obligaţia arborării drapelului României în bernă. Totodată, drapelul în bernă se va arbora şi la sediul sindicatelor, al patronatelor, instituţiilor de învăţământ de orice grad, al instituţiilor de cultură şi misiunilor diplomatice", se arată în comunicatul remis de prefectură.
Preşedintele polonez Lech Kaczynski, soţia sa şi alţi oficiali polonezi au murit sâmbătă dimineaţă în urma prăbuşirii avionului care îi aducea în Rusia.

CITIŢI DESPRE EXPEDIŢIA PE MUNTELE MORŢII DEDICATĂ DE COLEGII ALPINISTULUI HORIA COLIBĂŞANU CUPLULUI PREZIDENŢIAL KASZYNSCY

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite