ANALIZĂ Şefii din Primăria Timişoara au „păpat” un milion de euro într-un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Primăriei Timişoara, în frunte cu secretarul, primarul şi viceprimarii au încasat sume colosale anul trecut. Veniturile obţinute din bani publici au crescut datorită unei sentinţe judecătoreşti care le-a permis celor din conducerea Primăriei Timişoara să încaseze aproximativ un milion de euro. La această sumă se adaugă veniturile obţinute de restul funcţionarilor din instituţia de pe C.D. Loga.

Indiferent că sunt şefi de servicii, birouri sau directori, funcţionarii din Primăria Timişoara şi-au primit porţia de bani publici. Funcţionarii care au beneficiat de sume impresionante anul trecut declară la unison că sunt bani obţinuţi printr-o decizie judecătorească, iar cu o sentinţă nu te poţi pune. O analiză amănunţită şi un calcul simplu arată că toţi şefii din primărie, pornind cu secretarul Ioan Cojocari şi terminând cu ultimul şef de birou, au încasat anul trecut sume totale de aproximativ 1.000.000 de euro.

Şefii de Birou: 300.000 de euro

Pe nivelul cel mai jos în conducerea Primăriei Timişoara sunt şefii de birouri. Aceştia nu se lasă mai prejos de şefi şi au ajuns să câştige sume frumuşele, chiar mai mult decât unii directori sau chiar mai mult decât primarul şi viceprimarii. În Primăria Timişoara sunt 16 şefi de birou, care au încasat anul trecut din bani publici venituri de aproximativ 300.000 de euro. Cele mai mari venituri le-a obţinut şefa Biroului Control Intern şi Managementul Calităţi, Mihaela Mîrza, care a plecat acasă cu 118.000 de lei (aproximativ 30.000 de euro). Vezi aici detalii!

Şefii de Serviciu: 400.000 de euro


În Primăria Timişoara sunt 21 de şefi de serviciu care au încasat în 2009 venituri totale de aproximativ 400.000 de euro. Trei dintre şefii de serviciu au obţinut peste 100.000 de lei, cel mai mult câştigând Adrian Bragea, de la Centrul Consiliere Căteţeni. Acesta este urmat de Ioan Zubaşcu de la Direcţia Tehnică şi Ioan Ganciov de la aceeaşi direcţie. Vezi aici detalii!

Zece directori: peste 200.000 de euro

Dintre funcţionarii primăriei, cel mai mult pe cap de persoană au luat directorii, fiind opt persoane care au luat peste 90.000 de lei. Toţi directorii, în frunte cu primarul şi viceprimarii au încasat aproximativ. De departe cei mai mulţi bani i-a obţinut secretarul Ioan Cojocari, care i-a „muls” pe timişoreni de 200.000 de lei (două miliarde de lei vechi). „A fost o decizie judecătorească. Sentinţa e sentinţă. Dacă se decide o să dăm banii înapoi, deşi mi s-ar părea absurd”, a justificat Ioan Cojocari încasarea banilor. Vezi aici detalii!

Veniturile şefilor de birouri

Mihaela Mîrza este şeful Biroului de Control Intern şi Management al Calităţii
image
Secretarul Ioan Cojocari a făcut cerere să fie anchetat de procurorii de la Parchetul Curţii de Apel, însă a fost refuzat Nicuşor Miuţ are gâtul imobilizat în urma unei hernii cervicale Culiţă Chiş conduce Direcţia Transporturi şi Drumuri din Primăria Timişoara
image
Autorităţile caută la această oră soluţii pentru a achita o parte din bani

 

Lista cu veniturile sefilor de  birouri



Veniturile şefilor de servicii:                Veniturile directorilor:

 

Venituri sefii de servicii
Tabel venituri Primaria Timisoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite