Marfa confiscată de Fisc este vândută în magazinul „regelui asfaltului” din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgică Cornu, unul dintre cei mai bogaţi bănăţeni, e proprietarul unei afaceri care prinde tot mai mult teren la Timişoara. Toate obiectele confiscate de stat, pentru că vânzătorii nu au acte de provienţă, sunt vândute la preţuri de nimic. Omul de afaceri nu face decât să intermedieze vânzarea între stat şi timişorean, dar pentru fiecare tranzacţie există şi un comision frumuşel.

"Magazinul Finanţelor" de la Timişoara e greu de găsit, pentru că este ascuns într-unul dintre spaţiile deţinute de unul dintre cei mai bogaţi români. Chiar dacă nu există indicatoare sau firme luminoase, gestionarii afacerii de succes spun că majoritatea clienţilor ajung să îi găsească pentru că au fost fidelizaţi. În plus, cine intră sigur nu pleacă cu mâna goală şi ajunge să se întoarcă şi a doua oară.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU OBIECTELE IEFTINE DE LA "MAGAZINUL FINANŢELOR"

„Magazinul Finanţelor" bate hypermarketul: obiectele confiscate se vând ca pâinea caldă

"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat

"Afacerea merge bine, mai ales acum că e criză. Timişorenii au stat, şi-au recalculat bugetele şi au decis să trebuie să taie de undeva din cheltuieli. Nu poţi să umbli pe stradă fără pantofi sau o haină. Noi avem marfă bună la preţuri foarte mici", spune Ioan Dancu, gestionar al afacerii.

Regele asfaltului din Banat scoate milioane de euro din aderarea la spaţiul Schengen

Regele asfaltului din Banat este dat în judecată de şoferii care şi-au rupt maşinile în gropi

"Magazinul Finanţelor" din Timişoara e tot mai căutat

Astfel, clienţii pot găsi cizme de piele, care costă doar 60 de lei, şlapi pentru care trebuie să scoţi din buzunar doar 10 lei, geci şi pantaloni. Oferta magazinului e variată, cei interesaţi putând cumpăra şi parfumuri, bijuterii, respectiv obiecte de îngrijire personală. "Noi nu putem să oferim acte de provenienţă pentru aceste produse. Ele au fost confiscate de stat şi sunt vândute prin noi. Din experienţă vă pot spune că nu sunt plângeri. Oamenii sunt foarte mulţumiţi pentru că produsele de la noi pot fi cumpărate din supermarketuri şi hypermarketuri la preţuri şi de trei-patru ori mai mari", adaugă Ioan Dancu.

Regele asfaltului din Banat a cerut divorţul: soţia îi poate lua câteva milioane de euro

Patronul firmei care intermediază vânzarea este Georgică Cornu, patronul grupului de firme Izometal-Confort, averea omului de afaceri ridicându-se la peste 100 de milioane de euro. Mehedinţeanul mai este şi preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara.

Regele asfaltului din Banat, amendat pentru Mercedesul parcat ilegal în timp ce era la frizer

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite