145 de români blocaţi pe Aeroportul din Budapesta de aproape cinci ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De peste noapte, pasagerii cursei Wizz Air Valencia-Timişoara sunt blocaţi într-o sală de aşteptare din Budapesta. Fără apă sau alimente, oamenii aşteaptă de la două noaptea să afle dacă se vor reîntoarce în ţară cu avionul sau autocarele.

UPDATE, ORA 08.10: Pasagerii blocaţi pe aeroportul din Budapesta au primit un bon de opt euro pentru mâncare şi o sticlă de apă minerală după mai bine de cinci ore de aşteptare. Românii vor ajunge la Timişoara cu autocarele, dar nu se ştie când. Rudele venite din judeţele limitrofe stau în afara aeroportului în maşini.

Cei 145 de pasageri blocaţi de azi-noapte pe aeroportul din Budapesta trebuiau să ajungă la Timişoara încă de la ora 2:30. Din cauza ceţii, cursa Valencia-Timişoara nu a putut ateriza, astfel că avionul a ajuns la Budapesta. Călătorii au fost escortaţi într-o sală de aşteptare, iar de la ora 3:00 aşteaptă o decizie. Fără să primească apă sau mâncare, călătorii încă nu au fost informaţi dacă vor ajunge în Timişoara cu un avion sau autocare.

VIDEO Români arestaţi de poliţie pe aeroportul din Budapesta pentru că au protestat împotriva companiei Wizz Air

Situaţia nu este la fel de disperată ca şi săptămâna trecută, când alţi pasageri ai unei curse Madrid-Timişoara erau reţinuţi pe aeroportul din Budapesta după ce îşi cereau drepturile. În plus, aceiaşi pasageri ajungeau în ţară după o întârziere de 16 ore cu autocarele. Atunci, în cele 16 ore, oameni nu au mâncat sau băut nimic.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite