Vasile Gliga este noul președinte al PSD Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Gliga, numit președinte interimar al PSD Mureș
Vasile Gliga, numit președinte interimar al PSD Mureș

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis în prezenţa Preşedintelui Victor PONTA, desemnarea în funcţia de Preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Mureş a Deputatului Vasile Gliga.

Ieri a avut loc o întâlnire de lucru a PSD Mureş în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obţinute la alegerile locale. Principalul obiectiv al Preşedintelui interimar al PSD Mureş este organizarea structurilor interne de partid în vederea pregătirii şi desfăşurării campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, USL având ca scop câştigarea acestora.

Citește și

Vasile Gliga s-a menţinut în TOP Forbes 500 Miliardari datorită viorilor

Fabrica de instrumente muzicale a familiei Gliga se află în directă competiţie cu fabrica de stat „Hora“. Aceasta funcţionează de 45 de ani şi a reuşit să se menţină pe piaţă devenind, după Revoluţie, societate pe acţiuni. Fabrica Hora şi fabrica Gliga nu se bat însă pe aceleaşi pieţe. Fosta fabrică de stat excelează la instrumente de coarde ciupite, cum sunt mandolina, chitara, balalaica sau mandola. De altfel, tocmai datorită celor două mari fabrici, dar şi micilor lutieri particulari cu ateliere mai mici, Reghinul poartă azi titlul de „oraşul viorilor“.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite