Târgu-Mureş:Pălmuită şi cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoara de etnie rromă din localitatea mureşeană Sânpaul împarte palme în stânga şi în dreapta. Ieri i-a căzut victimă un poliţist.

După ce a avut câteva altercaţii cu colegii din cancelarie, Cătlina Domnui, profesoară de limbă română la Şcoala Generală din Sânpaul şi-a ieşit din fire ieri şi a lovit un politist . Acesta nu a rămas dator şi i-a întors palma. Scandalul a început după ce mai mulţi părinţi au acuzat-o pe profesoara de limbă română că este agresivă cu ceilalţi profesori şi chiar a lovit un alt cadru didactic săptămâna trecută.

Citește și:

Profa violentă refuză să dea explicaţii în privința reclamațiilor și a sesizărilor

Diriginta violentă este cercetată și pentru discriminare de către o comisie specială

„Mi-a spus profesoara Florea ca ar fi lovit-o doamna profesoară de etnie romă. Normal ca vom demara o anchetă internă dac doamna profesoara va depune o declaraţie", a declarat Angela Han, directoarea Şcolii Generale din Sânpaul.

„Nu am bătut pe nimeni, sunt nişte mincinoase, vor să mă dea afară", a spus, la rândul său, Cătălina Domnui.

Sosit la faţa locului ca să aplaneze conflictul, agentul Ioan Constantin Moldovan s-a ales şi el cu o palmă. Fără să stea prea mult pe gânduri, poliţistul a liniştit-o pe femeie tot cu o palmă. Lovitura profesoarei a cântărit însă ceva mai mult.

Poliţia i-a întocmit deja dosar penal pentru ultraj. „Vom ancheta atât cazul de ultraj cât şi comportamentul agentului Ioan Constantin Moldovan. De altfel, poliţistul din Sânpaul este acoperit de regulament care spune că agentul de poliţie trebuie să acţioneze gradual şi proporţional cu atacul. Asta nu înseamnă că trebuie să ne dăm palme unii altora", a declarat Livia Popa, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş. Şi Inspectoratul Şcolar va demara mâine o anchetă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite