Târgu-Mureş: Război între Prefectură şi Primărie din cauza datoriilor Energomur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia Prefectului a atacat în Instanţă o hotărârea a Consiliului Local Mureş, prin care primăria garantează datoriile fostei societăţi Energomur către compania E.ON Gaz. Procesul va avea un nou termen în 16 iunie.

Fostul furnizor de agent termic Energomur avea în luna iulie 2010 o datorie de 21.509.178 de lei către compania E.ON Gaz. Pentru ca E.ON Gaz să nu sisteze gazul către centralele termice ale fostei societăţi Energomur, primăria garantează plata sumei respective în mai multe tranşe lunare până în 2012.

Convenţia semnată de Primărie şi E.ON Gaz a fost însă atacătă de Instituţia Prefectului în contencios administrativ. La termenul din aprilie 2011, primăria Târgu-Mureş i-a solicitat avocatului mureşean Ghere Vasile să reprezinte instituţia în Instanţă. Următorul termen al procesului va fi 16 iunie 2011 la Tribunalul Târgu-Mureş.

Menţionăm că acesta nu este singurul proces în care primăria Târgu-Mureş este apărată de avocatul Ghere Vasile. În anul 2010, avocatul a încasat 7.885 de lei din bugetul local pentru a accorda asistenţă juridică municipalităţii.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite