Târgu-Mureş: Problema drumului ocolitor, expusă Preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul nu renunţă la drumul ocolitor foto Arhivă
Primarul nu renunţă la drumul ocolitor foto Arhivă

Primarul Dorin Florea intenţionează s-i scrie preşedintelui Traian Băsescu o scrisoare prin care să-i prezinte situaţia drumului ocolitor, care urmează să facă legătura între cartierul Tudor Vladimirescu şi zona clinicilor. 

Construcţia drumului ocolitor, care urma să facă legătura între cartierul Tudor Vladimirescu şi spital a fost amânată, deoarece proiectul a fost atacat în Instanţă.

Am făcut un proiect alternativ pentru drumul din pădure, nu mai are rost să mă războiesct cu nimeni. Îi voi scrie Preşedintelui României o scrisoare prin care să îi spun cum cineva din minister (n.r. Ministerul Mediului) blochează un proiect şi îşi bate joc de oraş spunând că nu se aprobă scoaterea din circuitul forestier. Acum când toată lumea să plânge că nu se accesează suciente fonduri europene", a precizat Dorin Florea.  

Potrivit edilului, proiectul drumului ocolitor a fost scos din Planul Integrat de Dezvoltare pentru că risca să nu primească finanţarea europeană. "Am pus în loc 52 de străzi, care vor fi declarate eligibile până la mijlocul lunii decembrie. N-au decât unii să rămână cu procesele lor, pentru că o să le câştig şi tot o să fac drumul prin pădure ”, a mai spus Dorin Florea. 

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite