Târgu-Mureş: Primăria a primit redevenţa pentru centralele concesionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 15 centrale termice ale Energomur au fost concesionate de către societatea RFV Mureş Energy
15 centrale termice ale Energomur au fost concesionate de către societatea RFV Mureş Energy

Societatea RFV Mureş Energy, care a concesionat cele 15 centrale ale Energomur, a achitat către Primăria Târgu-Mureş redevenţa de 2 milioane de euro, conform contractului de concesiune.

Primăria Târgu-Mureş a încasat cele 2 milioane de euro, cât reprezintă redevenţa pe care societatea RFV Mureş Energy trebuia să o achite conform contractului de concesiune pentru cele 15 centrale termice preluate de la Energomur.

Potrivit citynews.ro, în zona concesionată există sub 10.000 de consumatori, dintre care circa 80 de familii care nu beneficiază de apă caldă şi încălzire, deoarece vecinii acestora au tăiat conductele atunci când s-au debranşat.

Conducerea RFV Mureş Energy va purtat discuţii cu fiecare locatar în parte pentru a găsi cea mai bună soluţie. "Noi nu vrem sa pierdem nici un client, deci cautam solutii pentru ca acestia sa nu se debranseze", a declarat Dacz Gabor, managerul RFV Mureş Energy.

Societatea care a concesionat centralale mai are de achitat încă 2 milioane de euro în cel de-al 15-lea an al delegării de gestiune.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite