Târgu-Mureş: Opt milioane de lei pentru strada Insulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucurie pentru şoferii mureşeni, după ce reprezentanţii municipalităţii au anunţat astăzi că strada Insulei va intra în reabilitare.

Valoarea investiţiei se ridică la circa 8 milioane de lei. „S-a predat amplasamentul şi urmează să dăm ordinul de începere a lucrărilor. Carosabilul pe strada Insulei va fi reabilitat pe circa 1.700 de metri lungime, strada urmând să aibă 7 metri lăţime, dar se doreşte şi o extindere a acesteia cu câţiva metri în curbă, pentru a reduce pericolului pentru şoferii aflaţi în trafic”, a precizat ing. Lucian Liviu, şef Serviciu Tehnico Edilitar din cadrul Primăriei Târgu-Mureş.

Strada va avea trotuare de un metru lăţime pe ambele sensuri, dar nu va avea piste de biciclete pentru că nu există suficient spaţiu pentru crearea acestora. „Se doreşte de asemenea introducerea cablurilor electrice şi a celor cu fibră optică în subteran”, a mai spus inginerul.

Potrivit acestuia, în zonă vor fi amenajate mai multe parcări, deoarece strada Insulei trece pe lângă stradioanele de fotbal şi tenis din oraş, iar în sezonul competiţional numărul maşinilor parcate aici este foarte mare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite