Târgu-Mureş: Dorin Florea vrea un nou mandat de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Dorin Florea ar putea candida pentru un nou mandat la şefia Primăriei Târgu-Mureş. Edilul doreşte să continue proiectele începute.

După 11 de când a obţinut primul mandat, Dorin Florea nu dă semne că ar vrea să renunţe la fotoliul de primar. Motivaţia ar fi proiectele pe care municipalitatea le-a început şi, care, spune edilul trebuie continuate.

"Cât despre proiecte, ar fi derularea fondurilor europene şi proiectele mari începute pentru Grădina Zoologică, Platoul Corneşti, baza olimpică, echipa de fotbal. Pentru că vreau să mă prindă anul electoral în aşa fel încât decizia pe care o voi lua să fie corectă. Adică nu am de gând să ies la pensie şi, din moment ce sunt în mână în ceea ce priveşte proiectele, cred că e păcat să nu continui. Sigur că este ceea ce gândesc acum, iar cei care vor decide vor fi cetăţenii. Ca respect şi ca om care nu am de gând să evadez din oraş sau să îmi fac viitorul în altă parte cum şi-l fac alţii, primii pe care îi voi consulta prin intermediul sondajelor vor fi târgu-mureşenii", a precizat Dorin Florea citat de romanialibera.ro.

Dorin Florea este la al treilea mandat, fiind ales pentru prima oară primar al oraşului în anul 2000.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite