Târgu-Mureş: Angajaţii Energomur îşi vor primi salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a virat astăzi 162.000 de lei pentru plata salariilor angajaţilor Energomur. Banii reprezintă valoarea serviciilor prestate de Energomur pentru asigurarea agentului termic pentru şcolile şi grădiniţele aflate în administrarea primăriei.

În momentul de faţă societatea Energomur se află în insolvenţă, dar Primăria a găsit o soluţie pentru ca angajaţii să-şi primească salariile restante. "În momentul în care o societate intră în insolvenţă nu se mai pot face plăţi, pentru că exită un lichidator care hotărâşte cine urmează să aibă plăţi făcute. Există însă o chichiţă, pentru că putem achita acel contract pentru furnizarea agentului termic în şcolile şi grădiniţele din oraş, în aşa fel încât acei bani să intre pentru salariile angajaţilor Energomur", a precizat viceprimarul Claudiu Maior.

Astfel, primăria a virat astăzi 162.000 de lei către societatea Energomur pentru a se rezolva o parte dintre problemele angajaţilor.

Tot astăzi, consilierii locali au votat majorarea subvenţiei la gigacalorie cerută de societatea RFV Mureş Energy, urmând ca o nouă analiză a preţului să fie făcută în luna iulie, când preţul gigacaloriei ar putea scădea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite