Percheziţii de proporţii în judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni au ridicat, joi dimineaţă, 22 de persoane suspectate de infracţiuni economice, printre care şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român, în urma unor descinderi la mai multe locuinţe şi firme de leasing, acestea fiind duse la audieri la DIICOT Târgu Mureş.

NU RATA:

22 de suspecţi reţinuţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în acest caz

Potrivit Poliţiei Române, descinderile au avut loc joi dimineaţă, la 20 de locuinţe şi sedii de societăţi comerciale aparţinând unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în dauna unor societăţi comerciale de leasing.

Mai citiţi şi:

Târgu-Mureş: Cascadorie pe drumurile judeţene

Conform Mediafax, în urma descinderilor au fost ridicate 22 de persoane, care urmează să fie audiate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Cei 22 de membri ai grupării, din care fac parte şi reprezentanţi ai RAR Târgu Mureş, sunt cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani.

Acţiunea de prindere a membrilor grupării a fost organizată de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI, împreună cu poliţişti din IPJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite