UPDATE! Şocant! Paznicul de la Cetatea Medievală, cercetat pentru viol, e prieten cu bunicul acuzat că şi-a violat nepoţica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mureşeni l-au reţinut pe paznicul de 55 de ani al Cetăţii Medievale, suspectat pentru săvârşirea mai multor abuzuri sexuale asupra unor minore. Se pare că acesta este prieten cu bunicul arestat la începutul lunii pentru că şi-a violat nepoţica. Una din victimele paznicului era prietena fetiţei de 12 ani violată de propriul ei bunic!

UPDATE 15.00: Paznicul este acuzat că ar fi violat trei fetiţe, de 13, 14, respectiv 15 ani. Fetiţa de 13 ani este prietenă cu fetiţa de 12 ani violată de propriul bunic, bătrânul fiind arestat la începutul lunii. Ba mai mult, există dovezi conform cărora cei doi bprbaţi, ambii de 55 de ani, sunt la rândul lor prieteni.

Citiţi şi:

Fetiţă de 12 ani din Târgu-Mureş, abuzată sexual de propriul bunic

Bunicul violator, arestat pentru 29 de zile

Părinţii fetelor sunt cei care au alertat Poliţia, după ce fetiţele s-au plâns că ar fi fost abuzate.

Ora 13.50: Victimele, trei fete cu vârste între 13 şi 15 ani, au fost, se pare, violate în decursul anului trecut. Casa bărbatului a fost percheziţionată, fiind ridicate mai multe probe care demonstrau violurile.

Agresorul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă.

"Bărbatul în cauză era un angajat normal, nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea sa. Dacă va fi găsit vinovat,m cu siguranţă îi vom suspenda contractul de muncă", ne-a declarat Mircea Moldovan, directorul Serviciului Public Utilităţi Municipal din cadrul Primăriei Târgu-Mureş. 

Vom reveni cu amănunte, rămâneţi pe mures.adevarul.ro

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite