Fetiţă de 12 ani din Târgu-Mureş, abuzată sexual de propriul bunic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 12 ani din Târgu-Mureş a fost violată timp de un an întreg de către propriul bunic. Drama prin care trecea fata a fost descoperită de mama acesteia, care a şi alertat poliţia. Bunicul fetei a fost reţinut de poliţişti, în timp ce se pregătea să fugă din ţară.

Fetiţa de 12 ai locuia împreuna cu mama ei, concubinul acesteia, surioara de 5 ani şi bunicul ei de 54 de ani. Acesta din urmă a început să o agreseze sexual în 2011. Fata a început să lipsească de la şcoală şi să aibă un comportament retras. Aflând calvarul prin care trece fiica ei, mama acesteia a depus plângere la poliţie.

"Am primit o plângere din partea mamei fete de 12 ani, agresată sexual de bunicul acesteia, un bărbat de 54 de ani. Acesta a părăsit domiciului, fiind însă reţinut de poliţişti. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Mureş cu propunerea de arestare preventivă pentru viol",
a spus Livia Popa, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

Fetiţa se află acum în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului. "A fost adusă la noi şi se află acum într-un serviciu de urgenţă specializat, unde primeşte consiliere psihologică pentru a depăşi trauma fizică şi psihică prin care a trecut. Momentan nu se pune problema reintegrării ei în familie şi pe durata consilierii fata nu va frecventa cursurile şcolare", a precita Doru Constantin, purtător de cuvânt DGASPC Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite