Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend plin pentru mureşenii care vor să se distreze după o săptămână grea la lucru. Petreceri în cluburi, expoziţii şi târguri pentru toate gusturile, vor asigura un sfârşit de săptămână de neuitat.

Astăzi
Narcotic Sound în Summer Sense


Superhitul „Mamasita” al celor de la Narcotic Sound & Cristian D. va răsuna în boxele clubului Summer Sense din Complexul Weekend, în această seară, începând cu ora 23.00. Rezervări la petrecerea din Sense pot fi făcute la 0723 747.714.

Astăzi
Reto party în Jazz&Blues


Mureşenii se vor distra în această seară de la ora 22.00 cu ocazia petrecerii retro organizate de Club Jazz&Blues, de pe strada Sinaia. Biletele de intrare costă 5 lei, iar băuturile vor putea fi cumpărate la preţuri promoţionale.

Astăzi
Rosario Internullo, în Avi-Cola


Trei dintre cei mai apreciaţi DJ din România vor mixa în această seară în Club Avi-Cola, de la ora 23.00. Andrei Lucaciu va încălzi atmosfera pentru DJ Breky, ce-l va preceda pe Rosario Internullo la mixer. Intrarea costă 10 lei până la miezul nopţii şi 20 de lei după. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0745 053.527.

Weekend
„Omul de oţel 2”, la Arta


Mult aşteptata continuare a filmului „Iron Man”(Omul de oţel n.r.), blockbusterul care descrie aventurile eroului de legendă lansat de Marvel, va putea fi urmărit la Arta începând de azi, la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Filmul îi reuneşte pe regizorul Jon Favreau şi actorul nominalizat la Oscar Robert Downey Jr. Un bilet la Iron Man 2 costă 8 lei.

Weekend
Expoziţie la Casa Bernady


Expoziţia internaţională de fotografii „Foto Natura 9” va putea fi vizitată la Casa Bernady între orele 10.00 şi 18.00. Anul acesta au fost trimise 333 de fotografii din care juriul a ales 63 pentru Foto Natura, de la fotografi din ţară şi străinătate. Expoziţia este deschisă gratuit publicului.

Weekend
Off Road la Eremitu


Pasionaţii competiţiilor de tip 4x4 vor avea parte de cea de-a opta ediţie a prestigioasei competiţii „Off-Road Mureş Trophy” în acest weekend. Probele off road vor avea loc în zona curpinsă între Sovata, Câmpu Cetăţii şi Eremitu.

Weekend
Târgul Meşterilor Constructori


Cetatea Medievală va fi gazda Târgului Meşterilor Constructori, primul dedicat pieţei „do it yourself”, organizat în România. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziţii, demonstraţii şi concursuri, intrarea fiind liberă.

Vezi aici ce mai pot face mureşenii în weekend

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite