Târgu-Mureş:Încep dansurile studenţeşti la Casa de Cultură Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară de la ora 19.00 va debuta cea de-a cincea ediţie a Festivalului National Studentesc de Dans - Duete, intitulat „Paşi în doi”.

Atât gala concurenţilor, cât şi probele de dans, vor avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură Mihai Eminescu. Diseară va avea loc concursul de dans propriu-zis, ce se va derula sub forma unui spectacol. La concurs vor participa 50 de dansatori, împărţiţi în 12 trupe, din 8 centre universitare din ţară: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Cluj, Galaţi, Iaşi şi Mureş. Fiecare trupă va prezenta propriul moment artistic, urmând ca juriul să acorde premii pentru cele mai reuşite dintre acestea.

Juriul va fi format din: Luminiţa Praja, Nuca Maria, Szelyem Ildiko, Imre Strauss şi Judhit Dobre-Basarab, reprezentanţi ai Universităţii de Arte din Târgu-Mureş. Mâine de la ora 18.00 va avea loc spectacolul de gală, unde vor fi prezentate momentele de dans premiate în concurs împreună cu câteva momente surpriză. Intrarea publicului va fi liberă pe tot parcursul Festivalului, astfel că organizatorii se aşteaptă la o afluenţă mare la Casa de Cultură, mai ales că spectacolele de dans au avut întotdeauna priză în rândul mureşenilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite