Târgu-Jiu: Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu fum: „Fiica acestuia a fost găsită în stare de inconştienţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani, din comuna gorjeană Cătunele, a fost găsit mort în această dimineaţă, în propria casă. Şi fiica acestuia a ajuns la spital în stare de inconştienţă.

Citeşte şi:

Botoşani: Un copil a murit iar fraţii săi sunt în stare gravă după ce casa le-a luat foc

Se pare că totul a pornit de la o sobă defectă.Tragedia a fost anunţată la 112, azi-dimineaţă, în jurul orei 08.30.

O localnică a sesizat faptul că vecinul său şi fata acestuia au fost găsiţi în stare de inconştienţă. Fata a fost transportată la spitalul din Motru pentru îngrijiri medicale,iar bărbatul a decedat, urmând ca Serviciul de Medicină Legală Gorj să stabilească ulterior cauzele morţii", a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Medicii au reuşit să-i salveze viaţa adolescentei. „A fost solicitare în satul Valea Perilor, din comuna Cătunele, pentru două persoane intoxicate cu fum. S-a deplasat un echipaj de la Substaţia Motru şi a găsit la faţa locului o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 60 de ani, decedată de câteva ore şi o minoră, în vârstă de 15 ani, inconştientă, intoxicată cu fum. După ce i s-a acordat asistenţă medicală corespunzătoare, aceasta a fost preluată de echipajul ambulanţei şi a fost dusă la spitalul din Motru. Acum este în afara oricărui pericol", a precizat Sorina Guran, doctor în cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite