Târgu-Jiu: Tânărul care a sechestrat o femeie într-un conac a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Motru au admis ieri propunerea procurorilor şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului de 22 de ani, din localitatea Padeş, care este acuzat că a sechestrat o femeie într-un conac de pe Muntele Dobrota.

Cosmin Ciorbă este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi furt calificat. Acesta a fost reţinut joi seara, iar ieri a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, care a decis ca tânărul să stea 29 de zile după gratii. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru“, au anunţat magistraţii din cadrul Judecătoriei Motru.

VEZI AICI DECLARAŢIA VICTIMEI

Victima Nicoleta Loga a declarat că, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, în timp ce se afla la conacul proprietate personală situat în punctul numit „Bolovanul“ de pe Muntele Dobrota, a fost lovită de către Cosmin Ciorbă, care, ulterior, profitând de neatenţia sa, i-a sustras un telefon în valoare de 250 lei. De asemenea, femeia a reclamat că tânărul, înainte de a părăsi conacul, i-a legat uşa acces cu o sfoară, lăsând-o închisă în interior. Aceasta s-a dus chiar şi la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberea unui certificat.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea 12 ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite