Târgu-Jiu: Sechestrată şi bătută într-un conac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani este cercetat penal după ce a sechestrat o femeie de 33 de ani. Nicoleta Loga i-a anunţat pe poliţişti despre faptul că a fost lovită şi închisă într-un conac de pe Muntele Dobrota.

După o noapte în arest, suspectul, Cosmin Ciorbă, din localitatea Padeş, a fost dus astăzi în faţa procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi furt calificat. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, în timp ce se afla la conacul proprietate personală situat în punctul numit „Bolovanul“ de pe Muntele Dobrota, Nicoleta Loga a declarat că a fost lovită de către Cosmin Ciorbă, care, ulterior, profitând de neatenţia sa, i-a sustras un telefon în valoare de 250 lei. De asemenea, femeia a reclamat că tânărul, înainte de a părăsi conacul, i-a legat uşa acces cu o sfoară, lăsând-o închisă în interior. Victima a venit astăzi la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberea unui certificat.

image

„Nu e prima dată când mă agresează. S-a mai întâmplat de câteva ori. Crede că am o relaţie cu tatăl lui, dar eu nu am nicio legătură. Soţul meu a murit în urmă cu un an. A intrat peste mine. Am încercat să mă opun, dar m-a muşcat de mâini şi de spate. M-a lovit şi mi-a luat telefonul“, a spus Nicoleta Loga.


Riscă 12 ani după gratii


„Suspectul a fost depistat la scurt timp de la sesizare, iar în urma primelor cercetări efectuate, poliţiştii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Gorj“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică. La ieşirea din arestul poliţiei, tânărul nu a vrut să facă nicio declaraţie.

image

Acesta riscă să îşi petreacă următorii 12 ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite