Primele reacţii ale fiicelor gorjencei care şi-a pierdut viaţa în urma tragediei din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Bocea şi fratele ei se întorceau acasă pentru că nu găsiseră nimic de lucru în Spania (sursa foto: facebook)
Irina Bocea şi fratele ei se întorceau acasă pentru că nu găsiseră nimic de lucru în Spania (sursa foto: facebook)

Mihaela şi Camelia, fiicele Irinei Bocea, femeia de 38 de ani, din Mătăsari, care a murit în groaznicul accident produs în noaptea de duminică spre luni în Ungaria, au făcut primele declaraţii pe site-ul targu-jiu.adevarul.ro. Cititorii i-au scris mesaje de încurajare.

Mihaela este elevă în clasa a IX-a, iar sora ei are 19 ani şi este plecată la muncă în Spania. Vestea că mama şi unchiul lor se află printre cei 14 români care au decedat în accidentul din Ungaria a venit ca un trăsnet asupra lor. „Eu o aşteptam acasă, dar acum este în zadar. Poate că sunt mică şi momentan nu realizez, dar ştiu că îmi va fi foarte greu fără ei. Poate că acum, când aveam cea mai mare nevoie de ea şi o vroiam lânga mine, acum nu o am. Dar ştiu că acolo unde este ea ma iubeşte şi îmi vrea binele", a scris Mihaela, pe site-ul targu-jiu.adevarul.ro. A primit încurajări de la cititori şi chiar de la sora ei, plecată la muncă în Spania. „Mihaela, ştii că te iubesc enorm, mami o să rămână mereu în sufletele noastre. Vineri vin şi eu acasă. Îmi pare nespus de rău pentru că nimeni nu ştie ce e în inima mea. Mi-aş fi dorit nespus de mult să o văd şi eu. Măcar pentru ultima dată, o ultimă îmbrăţişare. Nu o văzusem de aproape un an, doar am auzit-o la telefon. Îţi promit că o sa am grijă de tine", a mărturisit Camelia. Şi colegii de liceu sunt alături de Mihaela.

Irina Bocea şi fratele ei, Mihai Viţălariu, din localitatea Mătăsari, plecaseră în urmă cu o lună la muncă în Spania, dar nu îşi găsiseră nimic de lucru şi se întorceau acasă.

VEZI AICI TOATE MESAJELE!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite