Vezi aici primele fotografii cu gorjenii, frate şi soră, morţi în accidentul din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cei 14 români decedaţi în accidentul de pe autostrada Mako-Szeged, din Ungaria, se numără şi doi gorjeni, frate şi soră.

Irina Bocea, 35 de ani, şi fratele ei, Mihai Viţălariu, din localitatea Mătăsari, au murit în groaznicul accident petrecut în noaptea de 30 spre 31 octombrie. Cei doi plecaseră în urmă cu o lună la muncă în Spania, dar nu îşi găsiseră nimic de lucru şi se întorceau acasă. „I-am sunat atunci când erau pe drum, dar nu mi-au răspuns. Pe urmă am văzut ştirea la televizor. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva groaznic şi că se aflau printre victime“, a povestit Vasile Geamănu, cumnatul celor doi.


Irina era căsătorită şi avea două fiice, una în clasa a X-a, iar cealaltă în vârstă de 19 ani, care se află în Italia. Soţul o aştepta acasă, dar astăzi a fost chemat la sediul poliţiei să-şi identifice soţia în nişte fotografii. „Nu a putut să o recunoscă, pentru că victimele sunt desfigurate. Soţul Irinei este distrus“, a spus Vasile Geamănu.
Mihai nu avea un domiciu stabil şi lucra ca zilier. Mergea şi stătea acolo unde îşi găsea de lucru. „Aşteptăm să ne cheme. Identificarea va dura între 7-10 zile. Aşteptăm să ne cheme să o aducem acasă“, a mai adăugat Vasile Geamănu.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite