Nicolae Ceauşescu nu mai suportă criza: „Dacă imi taie pensia, fac grevă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 30 de ani, din comuna Slivileşti, care poartă numele fostului dictator Nicolae Ceauşescu, a declarat astăzi că se descurcă tot mai greu cu banii şi este dispus să facă grevă în cazul în care i se va tăia din pensie. Cea mai mare lovitură a primit-o în momentul în care i s-a redus ajutorul social.

Nu mai puţin de 50 de persoane din satul Miculeşti, al comunei Slivileşti, poartă numele fostului preşedinte comunist Nicolae Ceauşescu, motiv pentru care a fost intitulat de către localnici satul Ceauşeştilor. Vedeta este însă Nicolae Ceauşescu, un tânăr de 30 de ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică. Acesta trăieşte doar din ajutorul pentru handicap, în valoare de aproximativ 300 de lei, dar şi din ajutorul oferit de primărie.

E din ce în ce mai rău. Pensiile încă nu s-au redus, dar nu cred că scăpăm nici noi. Dacă ne taie şi din pensii, nu am decât să fac grevă. Toate sunt scumpe şi ne descurcăm foarte greu“, declară acesta.

O zi din viaţa lui Nicolae Ceauşescu din Miculeşti-Gorj

Nicoliţa Ceauşescu, mama tânărului de 30 de ani, a precizat că fiul său este bolnav şi că nu au bani pentru operaţie: „Ajutorul de la primărie ni s-a redus, iar copilul e şi bolnav. Medicii au descoperit recent că are hernie ascunsă, dar nu avem bani pentru operaţie. Îl dor picioarele şi nu mai poate să facă treabă ca până acum. Ne descurcăm din pensia lui şi a mea, de urmaş, în valoare de 400 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite