Târgu-Jiu: La volan, sub aburii alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este audiat acum de procurori
Bărbatul este audiat acum de procurori

Doi şoferi din Târgu-Jiu au fost prinşi azi-noapte, în timp ce se aflau la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia riscă să-şi petreacă următorii cinci ani după gratii.

Citeşte şi:

Restricţie generală de viteză!

Aseară, ora 21.00. Poliţiştii de la Rutieră l-au depistat în trafic, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Jiu, pe B.C., de 51 ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, fiindu-i, de asemenea, reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Azi-noapte, ora 03.00. Poliţiştii rutieri l-au depistat pe C.C.I., de 30 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, deşi consumase în mod excesiv băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fapt pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice, fiindu-i totodată reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Poliţiştii rutieri au acţionat în ultimele 24 de ore pe arterele din judeţul Gorj şi au  constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei, fiind reţinute 11 permise de conducere. Valoarea celor 140 amenzi aplicate este de aproximativ 22.000 lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite