Târgu-Jiu: Încă două zile de ger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au actualizat, azi-dimineaţa, atenţionarea Cod Galben de ger, emisă în cursul zilei de vineri. La Târgu-Jiu, începând de miercuri, vremea se va încălzi treptat, iar maximele vor avea valori pozitive.

Citeşte şi:

Braşov: Ianuarie a adus geruri polare în centrul ţării

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, „în intervalul 24 ianuarie, ora 10.00 - 27 ianuarie, ora 08.00, în estul, sudul şi centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative“. În acelaşi interval de timp, avertizările meteorologilor arată că vântul va prezenta  intensificări, cu viteze de până la 50 de kilometri pe oră, spulberând izolat zăpada şi determinând scăderea valorilor indicelui de răcire (IR) sub pragul critic de minus 32.

Soare cu dinţi la Târgu-Jiu

Din fericire, deşi meteorologii au anunţat că temperaturile minime din timpul nopţii vor fi în sudul ţării de până la minus 25 de grade Celsius, la Târgu-Jiu, minimele nu au fost mai mici de -15 grade Celsius. Astăzi a ieşit şi soarele, însă meteorologii spun că maximele nu vor avea valori pozitive. Situaţia se va schimba începând de miercuri, când vremea se va încălzi treptat. La Târgu-Jiu, minimele de mâine vor fi de -13 grade Celsius, iar maximele de -3 grade Celsius.
Vremea în judeţ:
Duminică, 24 ianuarie
Târgu-Jiu: Minima -14°C / Maxima -2° C
Târgu-Cărbuneşti: Minima -14°C / Maxima -3°C
 Novaci: Minima -16°C / Maxima -3°C

Luni, 25 ianuarie

Târgu-Jiu: Minima: -13°C / Maxima: -3°C
Motru:     Minima: -9° / Maxima: -3°C
Novaci:    Minima: -12°C / Maximă: - 3°C

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite