Târgu-Jiu: A fost omorât sau drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele tânărului găsit mort în pădurea Cornetu, de la Schela, nu îşi expică ceea ce s-a întâmplat. Fratele şi sora lui Cristian Dobre, tânărul din Buzău care s-a sinucis la Festivalul de muzică electronică, au venit astăzi să-l ia acasă pentru a-l înmormânta.

Citeşte şi: "Cartof” trebuia să fie la mare în ziua sinuciderii

A fost omorât sau drogat, aşa îşi explică rudele tânărului din Buzău care a fost găsit spânzurat ieri dimineaţă de creanga unui fag din pădurea Cornetu. Cristian Dobre, de 30 de ani, participa la Fire Festival, de muzică electronică şi artele dansului. Ştefan Dobre, fratele mai mare al tânărului sinucigal, spune că nu avea niciun motiv să-şi pună capăt zilelor, mai ales că iunea viaţa şi îşi planificase să plece în Suedia, la prietena sa: „El are câteva sute de concerte în ţară şi în străinătate la care a participat şi nu s-a întâmplat nimic. Îi plăcea muzica electronică şi era DJ. Nu avea gânduri de suicid şi niciodată nu a a avut vreo tentativă. Cred că a fost omorât sau drogat. A vorbit cu sora mea înainte să plece la Schela şi a i-a spus că se vor vedea peste trei zile. Urma să plece la prietena lui în Suedia, să muncească acolo. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Nu cred că s-a sinucis pentru că-i plăcea viaţa şi distracţia foarte mult. A plecat la Schela cu un grup de prieteni din Bucureşti şi Buzău. Am încercat să vorbim cu ei, dar nu au răspuns la telefon“.
Şi sora lui Cristian Dobre era tulburată de cele întâmplate: „Nu cred că s-a spânzurat pentru că nu avea motive. Sunt supărată pentru cum am fost trataţi. Am fost întrebaţi dacă am venit după psihedelicul de la Buzău? Numai în România se fac astfel de discriminări şi este atâta răutate. De asta pleacă toţi“.

„S-a purificat de tot“


Primarul comunei Schela a participat la spectacolul de muzică electronică, fiind impresionat de evenimentele care au avut loc în Pădurea Cornetu. „A fost extraordinar de frumos. I-au lăsat pe toţi localnicii din Schela să vină la festival. Păcat că s-a terminat tragic. Am înţeles că acel băiat era nemulţumit de organizare, dar mie mi-a părut foarte frumos. Acum s-a purificat de tot. Cine ştie ce o fi consumat el de şi-a pus frânghia de gât?“, se întreabă Aristide Şerbănescu, primarul din Schela.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite