UPDATE: Spintecătorul de la Cucuteni: “Regret că mi-am omorât tatăl. Îmi făcea de mâncare şi avea grijă de mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costin Neacşu, suspectul principal în cazul crimei
Costin Neacşu, suspectul principal în cazul crimei

Tânărul de 22 de ani din localitatea dâmboviţeană Cucuteni, care în această dimineaţă şi-a decapitat tatăl, regretă ce a făcut. Cu puţin timp înainte de a fi dus la audieri, acesta a declarat că îi pare rău, mai ales că tatăl său îl îngrijea cum trebuie şi îi făcea de mâncare .

Citeşte şi "Un tânăr de 22 de ani şi-a decapitat tatăl. A văzut în el pe dracul!"


“Sunt la poliţie pentru că l-am omorât pe tata. Recunosc. Nu are rost să spun mai multe, faptul este consumat. Important este că l-am omorât. Regret ce am făcut. Asta e. Avea grijă de mine, îmi făcea de mâncare. Nu mai vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Costin Neacşu.

Vecinii spun că are probleme psihice



Costin Neacşu, în vârstă de 22 de ani a uimit tot satul cu fapta sa. Toată lumea îl ştia un băiat liniştit. Nu a creat niciodată probleme şi nimeni nu a auzit să se mai fi certat cu tatăl său vreodată. Toţi îl ştiu însă cu probleme psihice. Noaptea trecută, un moment de nebunie l-a cuprins, după ce a văzut în tatăl său întruchiparea demonului. “E oribil ce a putut să facă. Nici nu pot să mă uit. Sunt de-a dreptul şocat. Niciodată nu m-am gândit că e capabil de aşa ceva. A venit şeful de post la noi şi ne-a spus că trebuie să mergem pentru că a avut loc o crimă. El era un băiat liniştit. Nu ştiu cum a ajuns la Târgovişte”, ne-a povestit Sorin Manea, paznic la primărie.

Vasile Neacşu, în vârstă de 51 de ani, locuia împreună cu fiul său, mama fiind plecată la muncă, în Italia.

A plecat la spital după ce a comis crima

Cel mai probabil, după ce a comis oribila crimă, tânărul s-a spălat, s-a schimbat de haine, a luat o maşină la ocazie şi s-a prezentat la Spitalul din Pucioasa, fără să spună absolut nimic. Pentru a vedea ce s-a întâmplat cu el, medicii de acolo l-au trimis la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Târgovişte cu o amblunaţă, unde acesta a declarat cu seninătate că şi-a omorât tatăl.



Absolut nimeni nu a auzit scandal noaptea trecută în sat. “Nu am auzit nimic. Băiatul este bolnav, are unele probleme, dar nu ştiu ce s-a întâmplat în noaptea asta”, a declarat o femeie care locuieşte la câţiva metri de familiea Neacşu.

Poliţiştii criminalişti şi procurorii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc crima. Acestia au gasit capul victimei la un metru şi jumătate distanţă de corp. Deocamdată, arma crimei nu a fost găsită.



“Cel mai probabil, după felul în care arată lucrurile este un bolnav mintal. Nu ştim dacă este luat în evidenţele medicale sau are chiar o măsură de siguranţă. Vom stabili după ce verificăm internările la Pucioasa. La prima vedere, pare să fie vorba de o schizofrenie, o lipsă de discernământ. Dacă se va stabili că este bolnav, va fi internat în vederea expertizării. Cadavrul a fost găsit în mijlocul curţii, decapitat iar arma crimei nu a fost găsită”, a declarat Ion Canache, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie audiat. Cel mai probabil, în zilele următoare, el va fi supus unei expertize psihiatrice.

Costin Neacşu
Poliţiştii au găsit capul victimei, la un metru şi jumătate distanţă de corp
Poliţiştii au găsit capul victimei, la un metru şi jumătate distanţă de corp
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite