Un tânăr de 22 de ani şi-a decapitat tatăl. A văzut în el pe dracul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Am zis că este dracul, d-asta l-am omorât”. Asta le-a declarat poliţiştilor un tânăr de 22 de ani, din localitatea dâmboviţeană Cucuteni, la scurt timp după ce şi-a decapitat tatăl, cel mai probabil, cu un topor. El s-a autodenunţat.

Citeşte şi "Spintecătorul de la Cucuteni: “Regret că mi-am omorât tatăl. Îmi făcea de mâncare şi avea grijă de mine”

Suspectul se numeşte Costin Neacşu şi are 22 de ani iar tatăl său, Vasile Neacşu, în vârstă de 51 de ani. Cei doi locuiau împreună, mama fiind plecată la muncă, în Italia. Noaptea trecută, după ce bărbatul i-a făcut de mâncare cartofi prijiţi cu usturoi, a foat atacat, din senin, de fiul său şi decapitat.

A plecat la spital după ce a comis crima

Cel mai probabil, după ce a comis oribila crimă, tânărul s-a spălat, s-a schimbat de haine, a luat o maşină la ocazie şi s-a prezentat la Spitalul din Pucioasa, fără să spună absolut nimic. Pentru a vedea ce s-a întâmplat cu el, medicii de acolo l-au trimis la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Târgovişte cu o ambulanţă, unde acesta a declarat cu seninătate că şi-a omorât tatăl.



Absolut nimeni nu a auzit scandal noaptea trecută în sat. “Nu am auzit nimic. Băiatul este bolnav, are unele probleme, dar nu ştiu ce s-a întâmplat în noaptea asta”, a declarat o femeie care locuieşte la câţiva metri de familia Neacşu.



Poliţiştii criminalişti şi procurorii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc crima. Aceştia au gasit capul victimei la un metru şi jumătate distanţă de corp. Deocamdată, arma crimei nu a fost găsită.

  “Cel mai probabil, după felul în care arată lucrurile este vorba despre un bolnav mintal. Nu ştim dacă este luat în evidenţele medicale sau are chiar o măsură de siguranţă. Vom stabili după ce verificăm internările la Pucioasa. La prima vedere, pare să fie vorba de o schizofrenie, o lipsă de discernământ. Dacă se va stabili că este bolnav, va fi internat în vederea expertizării. Cadavrul a fost găsit în mijlocul curţii, decapitat iar arma crimei nu a fost găsită”, a declarat Ion Canache, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie audiat. Cel mai probabil, în zilele următoare, el va fi supus unei expertize psihiatrice.

Poliţiştii au găsit capul victimei, la un metru şi jumătate distanţă de corp
Poliţiştii au găsit capul victimei, la un metru şi jumătate distanţă de corp
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite