UPDATE: Criminalul minor, Ionuţ Savin, a dat piept cu regimul de detenţie. Ar vrea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Ionuţ spune mereu că vrea acasă şi că nu îi place sistemul de detenţie, iar cel care aude mereu aceste vorbe este chiar tatăl său. Specialiştii spun că Ionuţ Savin nu încearcă să păcălească pe nimeni, ci el chair suferă. A făcut râie iar în puşcărie nu are pe nimeni aproape.

Citeşte şi PEDEAPSĂ Nimeni nu îi ia apărarea criminalului - dependent de Counter Strike

“Copilul chiar suferă. De abia acum îşi dă seama ce a fpcut şi conştientizează pedepsa pe care trebuie să o îndure pentru fapta comisă. Ar trebui să îşi dea cu părere despre situaţia lui şi medicii psihiatri care au spus că a avut discernemânt în acel moment pentru că ei au stat cel mai mult de vorbă cu el. Eu nu cred că încearcă să înduplece pe cineva pentru a i se micşora pedeapsa, ci el chiar suferă acolo pentru că regimul detenţiei este unul sever. O să aibă nevoie de doi, trei ani de sprijin, de consiliere de specialitate pentru a rezista în puşcărie”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, psihologul Eugen Florea.

Ionuţ Savin a fost transferat de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni din I.L.Caragiale, la un penitenciar din Slobozia. Acesta a fost condamnat, în total, la zece ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, produsă asupra unei rude.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite