PEDEAPSA Nimeni nu îi ia apărarea criminalului - dependent de Counter Strike

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Pedeapsa minorului care şi-a ucis mama pentru că nu i-a plătit internetul a crescut. Avocatul lui Ionuţ Savin a făcut recurs la decizia Tribunalului Dâmboviţa, care l-a trimis după gratii pentru opt ani şi jumătate, dar fără succes. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au mărit pedeapsa cu încă un an şi jumătate.

Nu este ajutat de nimeni. Doar tătal său, dacă ar putea, l-a scoate din închisoare, l-ar spăla şi iar oferi în continuare dragostea sa. Este vorba de minorul de 16 ani, din localitatea dâmboviţeană Moreni, care şi-a ucis mama cu 38 de lovituri de cuţit pentru că nu i-a plătit internetul.

Săptămâna trecută, avocatul său a făcut recurs la decizia Tribunalului Dâmboviţa dar magistraţii Curţii de Apel Ploieşti i-au mai adăugat încă un an şi jumătate pedepsei iniţiale, care era de opt ani şi jumătate. “A făcut recurs la Curtea de Apel de la Ploiesti şi instanţa i-a mai pus un an şi jumătate. Mai bine stătea în banca lui. Niciun avocat din lume nu îl mai poate salva pentru ce a făcut. Eu l-am întrebat mereu ce a avut atunci când a omorât-o pe soţia mea, dar el tace. Orice să vorbesc cu el dar nu de asta”, a declarat Gheorghe Motruc, tatăl băiatului.

A făcut râie în puşcărie

Ionuţ spune mereu că vrea acasă şi că nu îi place sistemul de detenţie. “Vorbim câte în lună şi în stele. Spune doar ca îi pare rau şi îi curg lacrimile. Spune că vrea acasă, că îi e dor de mine şi de şcoală. E vai de el acolo. A facut râie şi a fost internat la spital. E ceva de groază. Copilaşul ăsta a trăit în curăţenie şi acum e distrus”, mai spune tatăl său.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite